Vill du bygga en sandlåda till trädgården? Gör såhär! - Våra finaste företag för Snabblån | Tjänster för dig privat & företag

Alla barn älskar sandlådor. Det är en plats där fantasin kan löpa fritt och barnen får en chans att gräva och bygga sandslott. När man skall bygga en sandlåda finns det två alternativ, antingen köper man en byggsats på ett byggvaruhus – detta är ett bra alternativ om man absolut inte är en snickare och inte är händig överhuvudtaget. Är man dock lite händig och kanske åtminstone en del av en ville bli snickare när man var liten. Ja då kan man designa och bygga sin egen sandlåda från grunden med byggfirma värmdö. Det kan vara kul om man vill ha sandlådan på ett visst sätt eller i en särskild storlek för att passa perfekt in i trädgården. Eftersom barn skall leka i den är det viktigt att sandlådan är säker och inte har några spikar eller skruvar som sticker ut där barnen kan skada sig.

Placering av din sandlåda

Att placera en sandlåda är ungefär som att placera en altan. Det är viktigt att välja rätt ställe om man vill att den skall bli använd. Bygger man en altan i en skuggig del av trädgården kommer den troligen mest bli mossig och inte använd alls. Detsamma gäller troligen sandlådan, fast där är solen och snickare spånga finns och inte är lika viktigt utan där är det närhet till andra platser i trädgården som används för pris på snickare i sollentuna. Barn mår ofta bäst av att leka i närheten av föräldrar eller syskon, sätt därför inte sandlådan i en öde del av trädgården för då kommer barnen inte tycka om att leka där. Sätt den hellre nära en flitigt använd altan eller uteplats.